El Club Voleibol Barberà presenta els equips de la temporada 2015-16

El passat dissabte 31 d’octubre, el Club Voleibol Barberà va dur a terme la presentació dels seus equips per a la temporada 2015-16, en un acte que es va realitzar al Pavelló Elisa Badia de Barberà del Vallès.

A la pista es van aplegar els 120 esportistes que conformen aquesta temporada el club vallesà en 10 equips (6 femenins i 4 masculins). Concretament dos d’ells són de nova formació, el cadet femení de Lliga Preferent, i el cadet masculí, el qual està format per 12 jugadors. L’acte, conduït pel president de l’entitat, Àlex Pèrez, va comptar amb la presència del Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Silva Fuster, i del Regidor d’Esports del consistori barberenc, Francisco Blanco.

El president de l’entitat vallesana, Àlex Pérez, va agrair el compromís dels i les esportistes i entrenadors del club, i també, de les seves famílies, amb la finalitat de continuar creixent i ampliant el número de jugadors i jugadores. Per la seva part, el Director Tècnic de l’ens federatiu català, Roberto Pozzato, va subratllar la dedicació i l’esforç que el club barberenc realitza temporada a temporada per créixer, aconseguint-ne un lloc dins del panorama del voleibol català. L’alcaldessa de Barbera de Vallès, Silvia Fuster, va encoratjar a jugadores i jugadors a seguir duent a terme una tasca tant important com és la difusió de l’esport i el treball en equip, animant als esportistes a continuar amb l’ascendent trajectòria del club.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top