El CECELL organitza la Fase Final de 3ª Divisió Juvenil Femenina

Aquest cap de setmana el CECELL organitza la Fase Final de 3ª Divisió Juvenil Femenina que determinarà la classificació final de la temporada i, per tant, l’equip que aixeca el títol de campió de Catalunya de la categoria. El pavelló Joan Oró de Lleida serà la seu d’aquest campionat, que tindrà lloc dissabte i diumenge, i en el que participaran els sis millors equips de la categoria.

El CECELL, el CV Vall d’Hebron, Vòlei els Arcs – Joventut Les Corts, el Vòlei Barberà, el DSV CV Sant Cugat i el CV Roquetes són els sis equips que buscaran pujar al més alt de podi i coronar-se com a campiones de Catalunya. La Fase Final començarà dissabte a les 12 del migdia amb els quarts de final que enfrontaran, per un costat al CECELL amb el Vall d’Hebron i, per l’altra, el Vòlei Barberà amb el DSV CV Sant Cugat. Per la tarda, els guanyadors de la primera ronda s’enfrontaran a semifinals al Vòlei els Arcs – Joventut Les Corts i al CV Roquetes. La gran final, així com el partit pel tercer i quart lloc, es disputarà diumenge a les 12 del migdia.

Els sis equips que participaran en aquesta fase són els millor classificats en la fase d’ascens de tercera divisió juvenil femenina. El CV Roquetes, amb 13 victòries i una derrota, ha estat el primer classificat del Grup 1 amb 38 punts, 8 més que el CV Vall d’Hebron, segon classificat. En el Grup 2, els millors classificats han estat el CECELL i el DSV CV Sant Cugat, primer i segon de grup respectivament amb 32 i 30 punts. Per últim, al Grup 3, el Vòlei els Arcs – Joventut Les Corts ha estat el millor equip seguit del Vòlei Barberà.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top