El CE Roca-Andorra es proclama campió de Catalunya juvenil masculí a Roquetes

El Centre d’Estudis Roca-Andorra és el nou campió de Catalunya juvenil masculí. En la Fase Final del Campionat de Catalunya disputada dissabte a Roquetes el club barceloní va vèncer en la gran final del torneig 3-0 a l’amfitrió CV Roquetes, en novament, una organització impecable de l’equip local i on també van bolcar-se les autoritats locals, amb la presència del Regidor de Dinamització i Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu i de la representant territorial de l’esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, que van acompanyar en la entrega de trofeus a la presidenta de la FCVb, Maribel Zamora.

El CE Roca-Andorra es va mostrar com el rival més fort d’aquesta fase final, superant en semifinals i en la final molt còmodament per 3-0 a CV Salou i CV Roquetes. L’equip de Paco Fernández substitueix així en el palmarès de la competició al FC Barcelona, campió a les dues últimes edicions i que va caure en la segona semifinal de la Fase Final contra el CV Roquetes. Davant un públic que omplia les noves i magnífiques instal·lacions del Pavelló Poliesportiu de Roquetes, els nois de Bea Gil van veure com un conjunt local, esperonat pels seus seguidors, li donava la volta al marcador i aconseguia la classificació pel Campionat d’Espanya de la propera setmana a Blanes.

Ara, FC Barcelona, CV Roquetes i CE Roca-Andorra, ja esperen el resultat del sorteig d’aquest dijous a la tarda a la RFEVB, per conèixer el nom dels seus rivals en la primera fase del Campionat d’Espanya juvenil masculí que arrenca dimecres 24 d’abril a Blanes, sota l’organització de la Federació Catalana de Voleibol.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top