El Beach Sports Catalunya continua ben amunt en la LNVP

No afluixa el Beach Sports Catalunya a la Lliga Nacional de Vòlei Platja. L’equip maresmenc, únic conjunt català present en la competició tant en categoria masculina com femenina, continua amb el seu propòsit de finalitzar l’esdeveniment el més amunt possible, sobretot després de la celebració de la cinquena jornada.

L’equip de Premià de Dalt, en categoria masculina, es desplaçava fins a la localitat madrilenya de Las Rozas per enfrontar-se al Club Voleibol Las Rozas, qui encara no havia sumat cap victòria des de l’inici de la competició. La jornada, que va estar condicionada per les fortes ratxes de vent, va caure del costat català, qui va saber acomodar-se millor a les condicions dels diferents encontres.

Fins als tres primers partits, el BSC demostrava una major solidesa amb una sèrie de punts ben treballats per cada una de les parelles que sortia a la sorra. Va ser en el tercer quan el CV Las Rozas va guanyar el seu primer set i quasi es fa amb l’encontre, però els nois de Catalunya van saber reaccionar a temps per capgirar el marcador. Des d’aleshores, les opcions del conjunt local varen disminuir, fins al punt de que perdés per 0-7 al finalitzar la jornada.

Amb aquesta nova victòria, el Beach Sports Catalunya se situa en tercera posició amb 12 punts, empatat amb el segon, el Servigroup Poniente Benirdorm. Al capdavant de la classificació es troba el Beachbol La Malva Valencia, que lidera la LNVP amb 14 punts després de cinc jornades disputades.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt