El Balàfia Vòlei es vesteix de gala per presentar els seus 15 equips

El Balàfia Vòlei ha presentat aquesta passat cap de setmana els seus equips per la temporada 2018/2019. Ho fa amb una nova fita històrica per l’entitat que aconsegueix un número rècord d’equips i jugadors, que han estat presentats davant un nombrós públic format per familiars, amics i simpatitzants.

El principal motiu de celebració durant la jornada de presentació pel club lleidetà ha estat el creixement de l’entitat, que aquesta temporada suma 2 nous equips a la secció femenina, un equip masculí i també un augment significatiu de participants a l’escola de vòlei gràcies a la feina de promoció que s’està fent, de la ma de McDonadls, a les escoles i al mateix pavelló amb el programa ‘Voleibolitza’t’. Aquesta temporada l’entitat ha presentat un total de 15 euirps: 5 masculins, 6 femenins i 4 equips de l’escola de vòlei que és mixta amb un total de 160 jugadors/es.

Durant l’acte de presentació, on han participat tots els equips del club, s’ha pogut veure un vídeo que han fet els mateixos jugadores i jugadores del club. També ha destacat la presència del piragüista català, Saúl Craviotto, que ha apadrinat el club i que ha estat present a través d’un vídeo en què ha encoratjat els jugadors i les jugadores a fer de l’esport una manera de viure, de gaudir i d’educació en valors.

Els jugadors i jugadores del Balàfia Vòlei han estat acompanyats per tot el cos tècnic del club, així com pel president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el director esportiu, Mario Martínez. La presentació ha comptat, a més, amb la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, acompanyada del representant de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura, i la presidenta de Dona Balàfia, Jos Farreny

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top