El Balàfia Vòlei es va vestir de gala per presentar la temporada amb més equips

El Balàfia Vòlei es va vestir de gala el passat dissabte a la tarda per fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2016-2017. I és que aquesta és una temporada històrica per a l’equip lleidatà que aconsegueix un número rècord d’equips i jugadors i jugadores. El Balàfia Vòlei ha viscut una fita important ja que es va presentar davant de la seva afició amb moltes novetats i un creixement important de jugadors i jugadores, després de posar en marxa la secció femenina, però també amb l’augment de l’àrea masculina. En total, aquesta temporada hi ha 10 equips: 5 masculins, 4 femenins i l’escola de vòlei que és mixta amb un total de 114 jugadors/es, una xifra que suposa gairebé el doble respecte la temporada passada.

A la presentació van assistir la tinent d’alcalde i regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, acompanyada de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura, i el director esportiu del Balàfia Vòlei, Mario Martínez. Tanmateix, també han acompanyat al club en aquesta presentació la regidora de l’Ajuntament de Lleida, Rosa M. Salmerón, el president del consell esportiu del Segrià, Josep Ramon Vidal, i el president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró.

La presentació de tots els equips del Balàfia Vòlei va donar pas al debut de l’equip de 1a Nacional del Balàfia Vòlei, que va estrenar-se al Pavelló Juanjo Garra amb una gran victòria per 3-0 davant l’Ítaca Manresa.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top