El 9è Torneig Internacional de Sant Cugat arrenca avui amb participació rècord

El Pavelló de Voleibol de Valldoreix serà escenari des d’aquesta tarda de l’inici de la competició per als equips catalans que hi participaran en la novena edició del Torneig Internacional de Sant Cugat. El Club Voleibol Sant Cugat n’és amfitrió per novè any consecutiu del torneig de formació més important de l’estat espanyol.

L’edició d’enguany es la més participativa de la historia del torneig amb un total de 40 equips i, en conseqüència, serà l’edició amb més jugadores participants, unes 500. Aquests 40 conjunts es repartiran en tres categories: infantil (16 ), cadet (12) i juvenil (12). El torneig ha crescut en la categoria infantil, amb quatre equips més degut als sis que aporta només el club organitzador i que denota el gran treball fet aquests darrers anys a les escoles de la localitat vallesana.

La difícil situació econòmica actual ha provocat que aquesta edició sigui la menys participativa pel que fa a la presència de clubs europeus. Tan sols hi participaran tres. Són el Pallavolo Tor Sapienza, de Roma (Itàlia), club que ha participat en totes les edicions; el Pallavollo Anderlini, de Mòdena (Itàlia) i el Mamede de Portugal. També hi prendran part set clubs catalans i sis entitats de l’Estat espanyol. 

Les semifinals i finals de les tres categories del campionat es jugaran el diumenge 16 de setembre, a les 13.30 hores, al PAV3 de Sant Cugat del Vallès, mentre que la presentació dels 40 equips participants tindrà lloc el dissabte 15 de setembre, a les 18 hores, en el mateix escenari.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top