El 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona serà prova zonal CEV. Inscripcions obertes!

Un any més, la Confederació Europea de Voleibol (CEV) ha inclòs com a prova Zonal dins del Circuit Continental CEV, el 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja, que organitza la Federació Catalana de Voleibol els dies 17 i 18 de setembre en un format de quadre de classificació de setze parelles.

La inclusió com a prova zonal suposa que atorga punts pell Rànquing FIVB, el que augmenta el seu atractiu. El torneig consistirà en un torneig de classificació de 8 equips dels quals 4 passen a formar un Quadre Final de 12 equips tenint 1.000 € en premis per categoria.

La data límit per a la inscripció és aquest divendres 9 de setembre, i per inscriure’t has de sol·licitar-ho per e-mail a l’adreça de correu electrònic voleyplaya@rfevb.com A la sol·licitud, cada participant ha d’adjuntar (tots aquells que no s’hagin inscrit ja aquest any en alguna prova de la CEV) el formulari següent degudament emplenat: https://cevadmin.cev.lu/Administration/BeachVolley/EditorImages/547/2016-bv-01-athletes_commitment_health_certificate.pdf [1] (cadascun dels jugadors). NO ES REALITZARÀ CAP INSCRIPCIÓ QUE NO VINGUI ACOMPANYADA DE DIT DOCUMENT.

Igualment, cada jugador haurà de ingressar 20 € en concepte de llicència europea en el compte de la RFEVB: ES52 2100 9194 1422 0135 2537 de La Caixa.

L’acceptació es farà per rànquing FIVB segons la normativa de la CEV.

Per a qualsevol informació addicional sobre el torneig podeu contactar al correu electrònic volei-platja@fcvolei.cat

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top