El 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona veu la llum oficialment a l’Antiga Fàbrica Damm

Els I Internacionals Ciutat de Barcelona 12è Trofeu International Ciutat de Barcelona han vist la llum oficialment aquest migdia en un marc incomparable com el de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. A la presentació oficial d’aquest torneig de vòlei platja han acudit: Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la RFEVB; Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Luis García, director de Madison Sport Màrqueting; i Jordi Rica, Gerard Aguilà i Ester Ribera com a jugadors participants al torneig.

Luis García ha obert la presentació recordant que el Madison Beach Volley Tour “sempre passa per Catalunya. Aquest any tenim dues proves. Aquesta de Barcelona, amb el torneig WEVZA-12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, i els II Internacionals de Tarragona, torneig pertanyent al Circuit Nacional d’aquest estiu. Hem treballat durant tres anys per portar una prova a Barcelona i ho hem aconseguit i per això volem donar les gràcies a la Federació Catalana de Voleibol pel seu suport “.

Precisament, Maribel Zamora, presidenta de l’ens federatiu català, ha pres la paraula després per recordar que aquest torneig és el resultat “de molta feina per part de la FCVB. L’esforç de tots ha fet possible aquests I Internacionals Ciutat de Barcelona 12è Trofeu International Ciutat de Barcelona “. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol ha animat als aficionats a que s’apropin al Moll de la Marina. “Estem en un escenari envejable, Moll de la Marina, que es va s’inundarà de vòlei platja aquests tres dies en un torneig on l’entrada serà gratuïta tot el cap de setmana”.

Per la seva banda, Iván Tibau ha tancat la compareixença destacant que aquest torneig “és un gran aparador per a Barcelona, amb un gran impacte turístic. Compleix amb el nostre objectiu de col·locar a l’esport català en l’espai internacional “.

Els I Internacionals de Barcelona seran un torneig WEVZA, l’Associació de Voleibol de la Zona Oest d’Europa (WEVZA), pertanyent a la Confederació Europea de Voleibol que obre les portes a les millors parelles de múltiples països. Bèlgica, França, Itàlia, Suïssa, els Països Baixos i Espanya es veuran les cares en aquest apassionant torneig.

Aquesta dada donarà un impuls perquè les parelles hagin de ser més competitives, enfrontant-se amb les múltiples parelles internacionals que viatjaran fins al Moll de la Marina per fer-se amb la victòria en el 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt