Duel català a la CEV Champions League Volley

Fins a tres jugadores procedents de Catalunya s’enfrontaran avui en la màxima competició europea de voleibol de clubsPatricia Llabrés i Elena Arán defensaran els interessos del Tenerife La Laguna, que s’enfrontarà a les 20 hores a l’Allianz MTV Stuttgart, equip on juga la barcelonina Maria Segura. El partit correspon a la tercera jornada de la CEV Champions League Volley.   

Les tres jugadores compten amb una llarga trajectòria dins les diferents categories de la selecció catalana i espanyola. Maria Segura, ha passat per Voleibol Mundet, CV Vall d’Hebron i CVB Barça abans de donar el salt a l’estranger, mentre que, per la seva part, Arán i Llabrés han recorregut diferents equips del panorama català. La primera va formar part del CECELL, CV Vall d’Hebrón, CH Bordils i Voleibol Sant Just, i la segona, del CV Esplugues.    

Ahir també van tenir lloc tres partits de diferents competicions europees on va haver-hi representació catalana. L’Avarca de Menorca, que compta a les seves files amb Carla Jimenez i Mireia Orozco, va imposar-se per 3-0 a l’equip txec VK Prostejov a la Challenge Cup. En la Copa CEV, el CV Kiele Socuellamos, on juga Clara Barceló, va aconseguir la victòria davant el VDK Gent belga per 3-2, mentre que el Gran Canaria va vèncer al Budowvcani Lodz polonès per 3-1. 

Barceló, Jiménez, Orozco van formar-se totes tres com a esportistes en el Barça CVB. A banda del club blaugrana, algunes de les jugadores també han passat per altres clubs com el CV Vall d’Hebrón, DSV Sant Cugat o CV Premià de Dalt, entre d’altres. I totes les jugadores que estan disputant competició europea, excepte Elena Arán, han format part del programa de tecnificació català GET Blume.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt