Dona inici la Superlliga Junior femenina amb cinc equips catalans en competició

Els cinc equips catalans debuten avui mateix a l’edició de 2016 de la Superlliga Junior femenina. DSV CV Sant Cugat, CVB Barça, CV Viladecans, CV Esplugues i CV Vall d’Hebron afrontaran l’edició més nombrosa de les celebrades fins ara amb la presència de 24 conjunts que estaran repartits en sis grups de quatre equips.

Els conjunts catalans, que cap d’ells s’enfrontarà entre si en la primera fase de grups, debuten aquest dimecres amb doble compromís per a tots ells. A les 11:00 hores debuta el CV Esplugues, que retorna a aquesta competició després del bronze assolit fa dues edicions. Les jugadores de Roberto  Illgen faran el seu debut davant el CV Madrid, club de recent creació.

Dues hores més tard, seran protagonistes CV Vall d’Hebron i CV Viladecans Unilever en la seva segona participació consecutiva en la competició. Les barcelonines que dirigeix l’argentí Facundo Leal debuten en el torneig enfrontant-se al Fitness Corpore Finestrat d’Alacant, mentre que les del Baix Llobregat que entrena Lluis Amat debutaran al torneig tenint com a primer rival al CV Hospital Parque Haris.

CVB Barça i DSV CV Sant Cugat debuten amb victòria

La jornada de dimecres ha començat de bon matí per CVB Barça i DSV CV Sant Cugat, amb bones notícies per ambdós conjunts. Així, el conjunt blaugrana de Jordi Catalá ha derrotar 1-3 a les andaluses de l’Almeria Volley Grupo 2008, mentre que les vallesanes, dirigides per Lluc Forn, han tingut menys problemes per vèncer 3-0 a les madrilenyes del RED Piso VB Torrejón.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top