Disputada a El Prat de Llobregat la segona jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La tercera edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja avança amb la disputa dissabte al matí de la segona jornada de competició. La platja de El Prat de Llobregat va ser seu dissabte de la segona de les jornades de la qual es composa la primera fase de la Lliga d’Hivern 2015/16. Cal recordar, que en la seva tercera edició aquesta es la de més participació fins a la data, amb trenta equips inscrits en categoria masculina, i divuit en la femenina.

Amb el Club Voleibol Prat com organitzador de la primera jornada es va dur a terme la segona jornada d’aquesta primera fase un gran ambient esportiu i de cordialitat entre tots els presents disputant-se un total de 144 partits entre les dues categories, dividits en les vuit pistes muntades per l’ocasió.

Durant la jornada es van apropar fins a la platja pratenca per tal de saludar als tècnics de la Federació Catalana de Voleibol, el Regidor d’Esports del municipi local Juan Pedro Pérez, acompanyat del Director d’Àrea d’Esports del consistori d’El Prat de Llobregat, Antonio Hernández.

La tercera jornada de la primera fase de la Lliga d’Hivern es disputarà el proper 23 de gener a la platja de Vilanova i la Geltrú. La segona fase, que donarà inici el 13 de febrer tindrà ja en compte la confecció de la Segona Divisió de la competició, que es confeccionarà depenent les noves inscripcions i tenint en compte la classificació obtinguda en una primera fase que finalitzarà a Vilanova i amb enfrontaments decisius per a conèixer la distribució definitiva de Primera i Segona Divisió en la segona fase de competició.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top