Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

La Federació Catalana de Voleibol s’adhereix al Manifest del Món de l’Esport 2018 amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que serà el proper 25 de novembre. De la mateixa manera anima a tots els clubs a adherir-se a la campanya i fer lectura pública del Manifest en activitats esportives fins al 30 de novembre.

El Manifest reivindica els drets fonamentals de les dones i l’eradicació urgent de la violència masclista en tots els àmbits, recordant que el compliment d’aquests drets fonamentals són una responsabilitat de tothom. El manifest fa una crida a la necessitat de més prevenció, més recursos, més professionals i més atenció a les dones en tots els tipus d’agressions i des de tots els àmbits per tal d’eradicar la violència.

La iniciativa d’aquest manifest s’emmarca en les actuacions previstes en el Programa Dones i Esports, impulsat pel Gabinet de Gènere de la SGE i l’ Institut Català de les Dones (ICD), un dels objectius del qual és contribuir a fomentar l’educació en valors donant suport a les iniciatives de les entitats esportives per visualitzar el rebuig a la violència i l’assetjament contra les dones en l’àmbit de l’esport.

A més, us animem a adherir-vos a l’acció posada en marxa per l’ Institut Català de les Dones a les xarxes socials sota ‘Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ’ que té per objectiu posar en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals. A més, podeu fer extensiva la vostra adhesió mitjançant les xarxes socials i utilitzant les etiquetes #JoTambé i #esporcat.

MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top