Desena plaça final pel FC Barcelona al Campionat d’Espanya juvenil masculí

El FC Barcelona va finalitzar la seva participació en el Campionat d’Espanya juvenil masculí en la desena plaça, l’equip blaugrana va acabar el torneig perdent en el partit per la nova posició contra el Postres Reina Caravaca murcià.

Els jugadors de Bea Gil, que havien classificat dijous al matí per la segona fase i per a lluitar per a les places d’honor, van quedar enquadrats en un grup duríssim, juntament amb l’equip murcià amb qui va acomiadar el torneig i el defensor del títol, i campió també a Badajoz, Santo Domingo VB Petrer. Els blaugrana van plantar cara a tots dos conjunts poden guanyar en el debut en la segona fase de dijous a la tarda contra els murcians, on van disposar de pilota de partit (14-13) però que al final van acabar perdent en el tie-break per un ajustat  14-16. Al dia següent tocava refer-se de la derrota i davant tindrien un equip molt sòlid com l’actual campió d’Espanya. Els catalans van començar 0-2 en el marcador però van aconseguir forçar un quart parcial en el que la contundència alacantina es va acabar imposant.

En la lluita per la novena posició, l’equip blaugrana va començar molt bé el matí de dissabte, derrotant 3-0 a l’Ushuaia Ibiza Voley, arribant al partit que decidia qui finalitzava en novena posició contra el Caravaca, acomiadant així un campionat en el que milloren la dotzena plaça assolida l’any passat en Blanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top