Definits els sis equips catalans, tres per categoria, que participaran al Campionat d´Espanya aleví

La Federació Catalana de Voleibol ha sabut avui que disposa de tres places per participar al Campionat d’Espanya de aleví, masculina i femenina. Així, a la fase final que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Sabadell no s’ha decidit només un participant al campionat espanyol, sinó dos. D’aquesta manera el CV Esplugues A, campió del play off, i el CN Sabadell, segon classificat, acompanyaran el Voleibol Sant Just al Campionat d’Espanya, campió de la fase mixta.

Aquest passat diumenge els sis equips que han participat al play off buscaven l’única opció per accedir al Campionat d’Espanya i aquesta passava per quedar campió de la competició. El CEV L’Hospitalet i el Voleibol Sant Just es van trobar a quarts de final, igual que el Sant Quirze negre i el CVB Barça. Les victòries van anar a parar a mans de les d’Hospitalet i de les blaugrana en dos partits que van acabar 2-1.

Directament classificats per semifinals esperaven el CV Esplugues A, que va guanyar el seu partit al CEV L’Hospitalet, i el CN Sabadell femení, que va fer el mateix amb el CVB Barça. La final va ser, com la majoria de partits de la fase, molt ajustada i va ser necessari el tercer set per fer que les d’Esplugues pugessin la més alt del podi. El CN Sabadell ocupava així la segona posició. Terceres van ser les blaugranes que van guanyar a les de l’Hospitalet.

ALEVÍ MASCULÍ

En categoria masculina també s’ha ampliat amb una plaça més els equips catalans que poden participar al Campionat d’Espanya. Així, hi participaran el CN Sabadell, el Barça Voleibol i el CV Vall d’Hebron, primer, segon i tercer classificats de la competició que s’ha disputat en diferents concentracions.

Els Campionat d’Espanya aleví, masculí i femení, es disputarà a Valladolid del 21 al 23 de juny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top