Ja coneixem els campions de la Lliga Catalana

Ja es coneixen els campions de la primera competició oficial de la temporada 2023-2024 organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. Aquest passat cap de setmana es varen disputar les diferents finals de la Lliga Catalana, una competició on es donaven cita els millors equips de Catalunya en dos categories diferents: Superlliga i Divisió d’Honor. El CV Sant Pere i Sant Pau, el DSV CV Sant Cugat, el CV Arenys i el SD Espanyol van coronar-se com a vencedors de la competició.

La primera de les finals va jugar-se el dissabte a la tarda, referent a la categoria Divisió d’Honor Femenina, que va enfrontar al SD Espanyol i al CV Sant Quirze. L’equip espanyolista va endur-se el matx per un ajustat 2-1, coronant-se així com a campió d’un esdeveniment previ a l’inici a la temporada de lliga.

La segona final va tenir lloc durant la matinal de diumenge, concretament en la categoria Superlliga Masculina, que va enfrontar al CV Sant Pere i Sant Pau i al Barça Voleibol. L’equip tarragoní va avançar-se en el marcador, però el conjunt blaugrana es va reposar i va fer-se amb el segon parcial. En els moments decisius del tercer set, va ser l’equip cooperativista qui va saber mantenir la calma i l’encert per poder avançar-se en el marcador. El partit tancar-se amb un 3-1 favorable als tarragonins, tot i que va comptar amb un set extra per donar rodatge als jugadors menys habituals.

En categoria femenina, el DSV CV Sant Cugat, únic equip català a la Lliga Iberdrola, va endur-se el torneig després de superar per 3-0 al Barça CVB a Valldoreix en la categoria de Superlliga Femenina. D’altra banda, en Divisió d’Honor Masculina, el CV Arenys va superar a l’AVA Ametlla i al CEVOL Torredembarra per coronar-se com a vencedor de l’esdeveniment. D’aquesta forma, els equips catalans arriben en forma per tal d’arrencar les seves respectives competicions domèstiques.