Debut del primer equip del CV Esplugues a Superlliga 2

El primer equip del CV Esplugues s’estrena aquest cap de setmana a Superlliga femenina 2, com a local, davant l’equip murcià Algar Surmenor. El partit es disputarà diumenge a les 12 del migdia al CEM Les Moreres d’Esplugues.

L’equip espluguenc, que seguirà a les ordres de Valeriano Ruiz, es va proclamar campió del Grup B de Primera Nacional femenina la temporada passada, a falta d’una jornada per finalitzar la competició. Un lideratge que aconseguia per segon any consecutiu, però que aquesta vegada ha tingut recompensa amb l’ascens de categoria.

Entre els rivals del CV Esplugues aquesta temporada hi ha el Fundació Cajasol MVC, la Universitat de Granada i l’AVG 2008 d’Almeria, que són els tres equips andalusos. A la Comunitat Valencia hi haurà quatre desplaçaments a casa del CV Elche, el Vòlei Grau Castelló, la Universitat d’Alacant i el Xàtiva Voleibol. A Murcia viatjaran per jugar amb l’Algar Surmenos i amb la UCAM Voley Murcia, primer desplaçament de l’únic equip català a la categoria. Per últim queden els desplaçaments a Madrid per jugar amb el CV Leganés, i a Balears on els espera el JS Hotels Ciutat CIDE.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top