Debut amb victòria dels equips catalans a la Lliga Iberdrola

Aquest cap de setmana ha començat la Lliga Iberdrola, màxima competició del voleibol espanyola, amb victòries dels dos equips catalans que hi participen, el DSV CV Sant Cugat i el Barça CVB. Les santcugatenques, a més, han aconseguit situar-se com les primeres líders de la classificació de la temporada. Les blaugrana ocupen una meritòria quarta posició.

El DSV CV Sant Cugat, que continua un any més sota la batuta de Rafa Ruiz, ha viatjat a Madrid per enfrontar-se al Leganés. El partit va ser dissabte a la tarda i les vermell i negres van mostrar-se contundents i cohesionades en el primer partit de la temporada. No van donar cap tipus d’opció al rival i van tancar el marcador amb un 16-25/17-25/13-25. Una diferència de punts suficient per situar-les al capdavant de la classificació aquesta primera jornada. A més, també han col·locat a Ana Newsome en el set ideal de la jornada.

D’altra banda, el Barça CVB ha jugat com a local contra el CV Sayre CC La Ballena. El partit es va disputar ahir diumenge a la tarda al Pavelló de la Marina. Les blaugrana tornen a la màxima competició amb un equip renovat i sota les ordres, un any més, de Lucía Bregar. El debut a la competició ha estat per la porta gran amb una treballada victòria, 25-14/27-25/28-26, contra l’equip canari. Les blaugrana han demostrat la confiança amb la que afronten aquesta temporada lluitant cada set fins al final.

Els dos equips ja tenen la vista posada en el partit del cap de setmana que serà el primer derbi català de la categoria. Santcugatenques i blaugranes s’enfrontaran aquest proper dissabte al pavelló municipal de Valldoreix, a les 16 hores, per aconseguir la segona victòria de la temporada que les segueixi deixant al capdamunt de la classificació. Per contra, un dels dos equips sumarà la primera derrota.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top