Debut amb derrota del CVB Barça a Superlliga-1 femenina

Dissabte  es va viure la tornada d’un equip català a la màxima categoria del voleibol estatal femení, després de molts anys de sequera. El CVB Barça va debutar a Superlliga-1 femenina rebent la visita del UCAM Voley Murcia, semifinalista de la lliga la temporada passada, i equip que va acabar per endur-se la victòria per 1-3 i els tres punts del Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord.

Tot i el bon treball en bloqueig de les catalanes al llarg del partit les murcianes van mostrar-se més efectives en atac, així com més experimentades en la part decisiva dels dos últims sets de partit. Destacar la competitivitat de l’equip català que ja en la primera jornada de la competició situa a Nerea Sanchez en el 7 ideal de la jornada, i entre les màximes anotadores i millors atacants, així com a Camila Maldonado entre les millors bloquejadores i Lara Raspall entre les millors receptores.

Dissabte a Santa Cruz de Tenerife l’equip que entrena Marta Gens afrontarà la segona jornada de la Superlliga-1 enfrontant-se al CV Aguere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top