Debut amb derrota del CVB Barça a la pista del subcampió de Superlliga-1

El CVB Barça va arrencar amb derrota la seva tercera participació consecutiva a Superlliga-1 femenina. L’únic equip català que representarà al vòlei català aquesta campanya en la divisió d’honor del voleibol estatal va caure 3-0 a la pista del GH Leadernet Navarcable, actual subcampió de lliga.

Les noies de Xavi Perales van tenir un compromís d’alçada per començar l’engrescadora temporada que té per davant el conjunt blaugrana i van caure en un partit en el qual van anar de menys a més, amb un primer set en el que van veure´s superades de principi a fi pel conjunt navarrès amb un millor encert atacant, en especial d’un dels seus flamants fitxatges aquesta temporada, l’americana Therese McNatt.

Ja en el segon i tercer set les catalanes van assentar el seu joc i van ajustar el marcador en tots dos sets, els quals es va endur l’equip local, però de forma més igualada per tal de sumar la primera victòria en lliga.

El CVB Barça rebrà aquest dissabte a les 19:00 del vespre al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord a l’Haro Rioja Voley amb l’objetiu de sumar la primera victòria i els primers tres punts de la temporada davant la seva afició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top