David Moner rep la insígnia de la Federació Catalana de Voleibol de mans de Maribel Zamora

Divendres passat va tenir el tradicional dinar de la Federació Catalana de Voleibol a on assisteixen treballadors i Junta Directiva de l’ens federatiu català. En aquesta ocasió vam tenir l’immens plaer de comptar amb la presència de l’actual President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, i del ex president d’aquesta, David Moner, President d’Honor de la UFEC.

La Presidenta de la FCVb, Maribel Zamora, va aprofitar l’ocasió per a fer entrega al President d’Honor de la UFEC, David Moner, de la insígnia de la Federació Catalana de Voleibol, agraint-li el suport incondicional a aquesta federació i al nostre esport sota la gestió de l’actual presidenta de l’ens federatiu català, i al capdavant de la UFEC en els 17 anys de la seva presidència a l’institució, convertint-se en el líder absolut dels èxits esportius per l’esport català i el teixit esportiu de Catalunya sota la seva gestió.

En el mateix dinar, Maribel Zamora va donar les gràcies també a l’actual president de la UFEC, Gerard Esteva, per la seva presència, fent-li entrega d’un petit obsequi de marxandatge de la FCVb. Tanmateix, la màxima dirigent del vòlei català va fer entrega del targeter oficial de la FCVb a l’històric Diego León amb l’esperit que en breu torni a les pistes, així com l’agraïment al treball al llarg dels últims 30 anys de l’actual Secretaria General de la FVCb, Montserrat Farran, qui aquest 2014 ha celebrat el seu trentè any al servei de l’ens federatiu català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top