David Fernández torna a la Champions League

L’àrbitre català David Fernández ha tancat el cercle, iniciat al mes de novembre, amb una nova designació a la Champions League femenina. Fernández va participar ahir com a segon àrbitre al partit entre el RC Cannes i l’ Uralochka-NTMK Ekaterinbug de la fase de grups de la competició europea.

El partit, disputat al Palais des Victoires de Cannes, va acabar amb victòria de l’equip rus en un ajustat 2-3, decidit per la mínima al cinquè set. Aquesta és la primera derrota de les franceses que, tot i perdre un punt, segueixen encapçalant la classificació del grup E on també es troben el Dinamo de Moscou i el Maritza Plovdiv. Demà es disputarà l’últim partit del grup d’aquesta ronda, mentre que la cinquena i sisena, tindran lloc durant el mes de febrer.

David Fernández torna a la màxima competició pocs dies després de formar part del conjunt arbitral que ha participat a Berlín i Apeldoorn, en els campionats europeus classificatoris pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Una fita més que es suma al seu extens currículum internacional. La propera designació destacada de Fernández és la Copa del Rei de voleibol que es disputarà a Palma de Mallorca del 7 al 9 de febrer.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top