David Fernández, protagonista de la Copa SM La Reina xiulant la final del torneig

Segueixen les alegries per l’arbitratge català, i en particular pel barceloní David Fernández. Després de xiular fa dues setmanes com a primer àrbitre el partit corresponent a la sisena jornada de Champions League masculina a Bèlgica entre l’Knack Roeselare i la Cucine Lube Civitanova, el de Sabadell va ser designat aquest passat cap de setmana com un dels quatre àrbitres a dirigir la fase final de la Copa SM La Reina.

Leganés va ser seu de la XLI Edició de la Copa SM La Reina en la que es va acabar imposant el Naturhouse Ciudad de Logroño al GH Leadernet Navarcable per 3-1, assolint d’aquesta manera la tercera copa consecutiva.

La gran final, que va tenir com a protagonista arbitral com a primer col·legiat a David Fernández va ser una rúbrica excel·lent a una magnifica Copa que va omplir per la gran final el Pabellón Europa amb gairebé 5.000 persones.

David Fernández, a banda de la gran final, també va xiular com a primer col·legiat el primer duel de Quarts de Final de divendres que va enfrontar a Haro Rioja Voley i GH Leadernet Navarcable, i com a segon àrbitre dissabte, la igualada segona semifinal entre Fígaro Haris Tenerife i GH Leadernet Navarcable.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top