David Fernández, primer àrbitre en la Challenge Round de la CEV Cup masculina

L’àrbitre internacional català David Fernández, va ser dimarts a la nit el primer àrbitre del partit d’anada de la Challenge Round de la CEV Cup masculina que va enfrontar en la Salle Charpy de Paris al Paris Volley i al TV Ingersoll Bühl alemany.

El sabadellenc va dirigir un dels quatre enfrontaments d’aquesta ronda que enfronta els quatre millors equips de la CEV Cup i els quatre millors tercers procedents de la Champions League. David Fernández va dirigir a la perfecció una de les eliminatòries més interessants de les quatre, entre l’actual campió de lliga francesa i el TV Ingersoll Bühl, conjunt destacat de la Bundeslliga alemanya.

El partit d’ahir es tracta del tercer d’aquesta temporada en competicions europees en el qual David Fernández ha estat designat per part de la CEV, anteriorment, l’àrbitre català va dirigir com a primer àrbitre el partit d’anada de primera ronda de la CEV Cup femenina entre Saint Cloud-Paris y Olimpiacos, i com a segon el partit de tornada de setzens de final de la Challenge Cup femenina que va enfrontar a França Le Cannet Rocheville contra l’equip turc de Bursa BBSK.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top