David Fernández, nou vicepresident esportiu de la Federació Catalana de Voleibol

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha ratificat el nomenament de Maribel Zamora que defineix a David Fernández com a nou vicepresident esportiu de l’ens federatiu català. La ratificació va tenir lloc durant la reunió de Junta Directiva celebrada el passat dimarts, 18 d’abril.

David Fernández, nascut a Sabadell l’any 1972, va començar a jugar a voleibol als 13 anys i als 18 va compaginar aquesta faceta amb la de col·legiat, que encara realitza. És àrbitre de Superlliga des de l’any 1998 i àrbitre internacional des de 2004, càrrec que ha compaginat fins ara amb el de vocal a la Junta Directiva i president de la Comissió Tècnica d’Arbitratge de la Federació Catalana de Voleibol.

Des del passat dimarts exerceix com a vicepresident esportiu de l’ens federatiu, i el seu primer acte ha estat l’assistència a la Junta d’Accionistes d’Unifedesport i a l’Assemblea General de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que va servir per aprovar els comptes de l’exercici del 2016, el pla d’activitats, la memòria anual i el pressupost per al present 2017. El president de la Unió de Federacions, Gerard Esteva, també va explicar la voluntat de crear l’Oficina del Voluntariat Esportiu de Catalunya, un portal web a disposició de clubs i federacions des del qual puguin gestionar el col·lectiu de voluntaris que treballen per l’esport català; i el principal repte de l’entitat, el Codi de l’Esport, una nova proposta legislativa per apoderar el sector esportiu català.

David Fernández, que forma part de la Junta Directiva des del 2008, inici del mandat de l’actual presidenta, Maribel Zamora, passarà a ocupar el càrrec de vicepresident esportiu. Un nomenament que denota la confiança de Zamora en la figura Fernández.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top