David Fernández designat a la Champions League femenina

L’àrbitre català David Fernández ha tornat a arbitrar un cop més en la màxima competició Europea de clubs després de ser designat a tres partits de la Champions League femenina, que s’han disputat a la ciutat italiana de Scandicci. Fernández ha actuat ens dos partits de primer àrbitre i de segon en el tercer. Els tres partits són del grup A de la competició i, juntament amb els que es jugaran a Schwerin (Alemanya) el pròxim mes de febrer, han de servir per determinar els equips que passen a quarts de final de la Champions League.

El primer partit que va xiular David Fernández, com a àrbitre principal, va ser el que va enfrontar el Savino Del Bene Scandicci amb l’Unet e-work Busto Arsizio on hi juga l’Ex-blaugrana Anà Escamilla i que va acabar amb un ajustat 3-2 a favor de l’equip local. El segon partit, on va actuar de segon àrbitre amb Cristophe Lecourt com a àrbitre principal, va ser el que van jugar el Developers SkyRes Rzeszów i l’Unet e-work Busto Arsizio, amb un ajustat 2-3 a favor de les italianes. Finalment, i de nou com a primer àrbitre, Fernández va ser l’encarregat de dirigir el partit entre el Developers SkyRes Rzeszów i el Savino del Bene Scandicci, que va finalitzar amb victòria per la màxima de l’equip local.

Un viatge que a part de la gran actuació de l’àrbitre català també ha estat marcada pel fals positiu en la prova d’antígens de COVID-19 que va tenir a Fernández tancat en un hotel durant unes hores fins a la confirmació del resultat de la segona prova, la PCR, on es va comprovar el negatiu que va permetre que xiulés els tres partits pels que havia estat designat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top