CV Sant Pere i Sant Pau i Adivit Balàfia Vòlei, camí de Castelló a l’estatal infantil

Demà comença a Castelló el Campionat d’Espanya infantil masculí de club on hi prendran part el CV Sant Pere i Sant Pau i l’Adivit Balàfia Vòlei com a representants del voleibol català.

Els dos representants catalans debuten demà al matí, així el campió de Catalunya, CV Sant Pere i Sant Pau ho farà a les 10:30 hores enfrontant-se al SAD Recuerdo madrileny, en el debut del Grup D on tindrà com a rival el conjunt dirigit per Nenad Dimitrieski a un dels favorits, els campions d’Andalusia del CV Arahal on juga el nebot d’un històric del club tarragoní com és Gustavo Saucedo. Els tarragonins tancaran la primera fase de grups jugant davant els sevillans, abans però jugaran demà a la tarda contra el CV Melilla, en el segon dels partits de grup d’aquesta primera fase, on lluitaran per estar entre els dotze millors del campionat.

L’Adivit Balàfia Vòlei Lleida també viatja a Castelló com a subcampió de Catalunya. Els lleidatans que dirigeix Miquel Ángel Jaray estan enquadrats al Grup B del torneig, juntament amb el CV Sedaví valencià, l’històric Cisneros Alter tinerfeny i el CD Las Viñas turolenc. Els de Lleida debuten en competició demà a primera hora (9:00) enfrontant-se al campió canari del Cisneros Alter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top