CV Sant Cugat manté la tercera plaça a 1ª Nacional. CVB Barça i CN Sabadell lluiten per la salvació

A falta de quatre jornades per a la finalització de la lliga regular al Grup B de Primera Nacional femenina el CV Sant Cugat manté la tercera posició en la classificació és el millor equip classificat dels cinc catalans que hi participen en la tercera categoria estatal.

Les vallesanes viatjaven dissabte a la complicada pista del Voley Ciutat Cide, segon classificat del grup B, perdent 3-1 les noies de Esteve Florenza, tot i que encara conserven aquesta tercera plaça que encara els hi dona opcions matemàtiques de classificació per a la Fase Final, tot i que Volei Grau Castelló i el propi conjunt balear del Cide, semblen els ferms candidats a ocupar aquestes dues primeres places.

El següent català en la classificació és el CV Esplugues. L’equip de Valeriano Ruiz visitava Les Naus de Sabadell per enfrontar-se a un necessitat  de punts CN Sabadell, que en un dels millors partits realitzats aquesta campanya va derrotar per 3-1 les espluguenques, sumant així les noies de Gervasio Stoppiello la seva quarta victòria en lliga que les permet seguir encara lluitant per la salvació en la categoria, sumant ara 12 punts que no li permeten, però, sortir de la última plaça. Igual objectiu mantindrà en aquestes jornades el CVB Barça. Les jugadores de Jordi Català marxen novenes en la classificació amb 15 punts, just per davant del CV L’Illa Grau i del CN Sabadell. Les blaugrana van perdre dissabte 0-3 plantant cara al líder del grup, el Volei Grau Castelló.

Per la seva banda, el CV Vall d’Hebron es manté en la mitja taula de la competició amb 19 punts, en una jornada en la que va descansar, mantenint la sisena plaça en la classificació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top