CV Sant Cugat i CV Gavà, ascens a Segona i camí del invicte a la Fase Final de Tercera Divisió

A falta d’una jornada per a la finalització de la Fase d’Ascens en els dos grups del Campionat de Catalunya de Tercera Divisió sènior femenina comencen a aclarir-se les primeres posicions de cadascun dels dos grups.

El CV Sant Cugat i el CV Gavà ja van aferrar-se a la primera plaça dels grups 1 i 2 respectivament d’ascens i ja són equips de Segona Divisió, certificant el seu ascens matemàtic fa algunes jornades, així com la seva classificació directe per a les semifinals de la Fase Final d’aquesta competició que tindrà lloc el 24 i 25 de maig a Molins de Rei. Tots dos conjunts han dut a terme una segona fase de campionat magnifica, no havent perdut cap partit a falta d’una jornada per a la finalització de la fase d’ascens, i després d’haver compartit grup en la primera fase de la competició, on les jugadores gavanenques van derrotar en els dos partits a l’equip vallesà, perdent només el de la última jornada contra el CEV L’Hospitalet, immers en la lluita per accedir a la Fase Final.

En la última jornada es decidiran els quatre equips que acompanyaran als dos primers classificats de cadascun dels dos grups de la fase d’ascens, així com al CV Monjos ‘B’, segon classificat passi el que passi a la darrera jornada del Grup d’Ascens 1, un grup en el que fins a tres equips, CV Alella, Pintures Planell Igualada VC i CEV L’Hospitalet, lluitaran en aquesta última jornada per la darrera plaça d’accés a la Fase Final, destacant el duel directe entre CEV L’Hospitalet i CV Alella.

Pel que fa al Grup d’Ascens 2 més igualtat i emoció en la darrera jornada, on quatre equips opten a les dues places en joc per accedir a la Fase Final de la competició. Duels amb la màxima atenció per veure el seu desenllaç en el CV Gavà-AE Molins, Ferrolan Vòlei Rubí-CV AVAP Girona ‘B’ i CV Vilafranca-CV Tiana ‘B’, on Molins, Rubí, Vilafranca i Tiana tenen opcions d’estar present en la Fase Final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top