CV AA Llars Mundet-FC Barcelona: duel d’altura a Superlliga-2 masculina

El derby català de Superlliga-2 masculina arriba diumenge amb els dos conjunts catalans en un gran estat de forma. El CV AA Llars Mundet afrontarà el partit corresponent a la cinquena jornada amb el lideratge de la competició fruit d’un excel·lent inici de temporada que ha portat als jugadors dirigits per Toni Alemany a liderar la classificació amb quatre victòries en els quatre encontres disputats de campionat.

Els del Carmel han iniciat la lliga de forma fulgurant i lideren en solitari la competició, seguits del CV Melilla amb 10 punts, i de l’altre equip invicte fins ara, el CV Mediterráneo, amb 9 punts. En la quarta plaça es situa un FC Barcelona que suma dues victòries en el seu caseller i una derrota molt ajustada a Palència en la primera jornada de lliga, on els homes de Sergi Bosch van merèixer més premi.

Tots dos equips arribaran al primer duel català de la temporada d’aquest diumenge a les 12:30 hores al Parc Esportiu Llobregat després d’haver derrotar 3-0 al Club Vigo Voleibol, en el doble enfrontament dels gallecs davant els dos conjunts catalans. El partit pot resultar clau pels interessos de tots dos en l’intent d’apropar-se a la participació en la propera Copa Principe, competició de la que el CV AA Llars Mundet es l’actual campió.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top