CV AA Llars Mundet-FC Barcelona: duel d’altura a Superlliga-2 masculina

El derby català de Superlliga-2 masculina arriba diumenge amb els dos conjunts catalans en un gran estat de forma. El CV AA Llars Mundet afrontarà el partit corresponent a la cinquena jornada amb el lideratge de la competició fruit d’un excel·lent inici de temporada que ha portat als jugadors dirigits per Toni Alemany a liderar la classificació amb quatre victòries en els quatre encontres disputats de campionat.

Els del Carmel han iniciat la lliga de forma fulgurant i lideren en solitari la competició, seguits del CV Melilla amb 10 punts, i de l’altre equip invicte fins ara, el CV Mediterráneo, amb 9 punts. En la quarta plaça es situa un FC Barcelona que suma dues victòries en el seu caseller i una derrota molt ajustada a Palència en la primera jornada de lliga, on els homes de Sergi Bosch van merèixer més premi.

Tots dos equips arribaran al primer duel català de la temporada d’aquest diumenge a les 12:30 hores al Parc Esportiu Llobregat després d’haver derrotar 3-0 al Club Vigo Voleibol, en el doble enfrontament dels gallecs davant els dos conjunts catalans. El partit pot resultar clau pels interessos de tots dos en l’intent d’apropar-se a la participació en la propera Copa Principe, competició de la que el CV AA Llars Mundet es l’actual campió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top