Cursos Internacionals FIVB I y III a Barcelona al mes de juliol

Barcelona tornarà a acollir uns cursos internacionals FIVB després de la gran experiència de l’estiu de 2010, en la batejada com Universitat del Voleibol, i es que en aquella ocasió van conviure al llarg de dues intenses setmanes, professors i alumnat del Curs Nacional d’Entrenadors de la RFEVB i del FIVB I i II.

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de la Real Federación Española de Voleibol (RFEVB), anuncia de forma oficial l’obertura de les inscripcions per als cursos d’entrenadors nacionals de Nivell III i el Internacional FIVB de Nivell I i II que tindran lloc a la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat del 19 al 30 de juliol.

El curs de Nivell I es durà a terme entre el 19 i el 30 de juliol, mentre que el de Nivell III s’impartirà des del 23 al 30.

L’activitat de Nivell I està dirigida a aquells tècnics amb experiència com entrenador, jugador o professor de voleibol, mentre que el de Nivell III estaria dirigit a aquells entrenadors en possessió del títol FIVB Nivell II, amb un mínim de dos anys d’experiència, que estiguin en actiu en l’actualitat i que tinguin entre 25 i 55 anys.

Per accedir al Formulari d’Inscripció, polseu aquí

Per a descarregar el butlletí de convocatòria del Curs Internacional de Nivell I, polseu aquí

Per a descarregar el butlletí de convocatòria del Curs Internacional de Nivell III, polseu aquí

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top