Curs de Nivell Avançat d’Entrenadors amb el millor professorat possible

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza el curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Avançat a les instal·lacions de la SGE en Esplugues de Llobregat (carrer Sant Mateu s/n). Aquest curs es celebrarà els dies 5-6-7 i 12-13-14 de juny de 2015. El format d’avaluació serà mitjançat  treballs i examen teòric.

Els alumnes qualificats com a APTES al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Avançat (antic Nivell-II), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb.  Aquest títol es de caràcter federatiu.

Un professorat immillorable

Els professors que portaran a terme el curs son d’una qualitat inqüestionable. Així, a la presència habitual de Miguel Fuente (Tècnica i Vòlei Platja) i d’Alberto Toribio (Tàctica i Minivòlei), s’ha de sumar en aquest curs de Nivell Avançat la presència del Gerent Esportiu de la FCVb, Oscar Novillo, encarregat de les matèries de Metodologia, Planificació i Direcció d’Equip, Javier Peña en Preparació Física, i de Gemma Manero en Higiene i Salut.

MES INFORMACIÓ

INSCRIPCIÓ AL CURS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top