Curs d’àrbitre Territorial B a Sant Fruitós

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza un nou curs d’àrbitre Territorial B de pista que realitzarà la part presencial els dies 10, 11 i 12 de juliol a l’Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages. Una oportunitat única de fer el curs a la Catalunya central ara que no hi ha competició de pista.

Un nou curs, i ja en van més de 10 aquesta temporada, que es suma a la campanya de captació de nous àrbitres #arbitravoleibol. Les inscripcions estan obertes fins al proper dilluns 9 de juliol i les persones interessades en assistir al curs només hauran d’enviar una còpia del DNI al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat.

Les classes teòriques tindran lloc a l’Escola Paidos, dimarts, dimecres i dijous de les 15 a les 18 hores. Després els alumnes hauran de realitzar i superar uns test de manera telemàtica per tal de poder accedir a l’exàmen final. També s’haurà de superar un examen d’acta que es realitzarà en partit oficial de la Competició Catalana. L’examen final s’haurà de realitzar, sempre, abans de l’1 d’agost de 2018.

La titulació que s’obté és la d’àrbitre Territorial B de pista. Els alumnes no hauran de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos. El títol definitiu s’obté després d’haver participat en 20 partits com a àrbitre o anotador.

La Federació Catalan de Voleibol va engegar aquesta temporada una campanya per posar fi a la manca d’efectius originada amb el creixement exponencial de jugadors, equips i clubs federats, que han posat de manifest la manca de col·legiats. En aquest sentit ja s’han realitzat 14 cursos, on han participat més de 200 candidats a ser àrbitre.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top