Cunit inicia el compte enrere per conèixer els guanyadors del Vichy Catalan Volei Tour

Aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour torna, un any més, a la Platja de les Sorres de Cunit en la que serà la cinquena prova del vull que té el circuit. Les finals de diumenge es podran veure per Esport3 i per Esport Plus Tv. A més, Cunit també acollirà el Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja.

Amb aquesta prova, que marca l’equador del campionat, comença el compte enrere per sumar els punts que donin accés a la gran final que es disputarà a Cambrils l’últim cap de setmana d’agost. Una setmana després del campionat celebrat a Tarragona, i sense cap de setmana de descans, arriba la segona de les tres proves que es diputen aquest mes de juliol del circuit català de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol.

Més de 60 parelles buscaran una setmana més tornar a pujar al més alt del podi del Vichy Catalan Volei Tour. Les grans finals de Cunit es disputaran diumenge, 10 de juliol, a partir de les 18 hores a la platja de les Sorres de Cunit i es podrà seguir en directe a través de la web del canal Esport3.

A la platja també es podrà gaudir al cap del llarg de setmana de l’última prova del Campionat de Catalunya de Menors de vòlei platja, que coneixerà els campions absoluts de la temporada en categoria masculina i femenina. A més, també es podrà gaudir de la platja participant al PLOGGING, activitat que acompanya aquest any el circuit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt