Coronats els campions de la 1ª prova mixta i de menors de la Lliga d’Hivern

La primera prova mixta i de menors de la Lliga d’Hivern ja és història. La competició de vòlei platja celebrada al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron va rebre dissabte als jugadors que encara havien d’estrenar-se en una nova edició de l’esdeveniment celebrat fora dels mesos estivals. Més d’un centenar d’esportistes de diferents edats van donar-se cita a les pistes per gaudir d’un gran dia de vòlei platja i, si esqueia, coronar-se campió.

En la categoria mixta, cinc grups amb cinc parelles en cadascun dels grups van desafiar-se per tal de seguir avançant rondes i plantar-se així a la gran final. A l’última instància de la competició només van poder arribar les parelles Anento-Eickhold i Zerillo-Lobo, els actuals campions de la Lliga d’Hivern. En un partit molt ajustat, van ser els aspirants qui van agafar una lleugera avantatge per acabar enduent-se el partit per 16-21 i, també, el títol de campions.

Un altre dels campions de l’edició anterior, Noah Maseras, competia amb Cristian Sánchez per tal de poder revalidar el títol aconseguit fa només uns mesos en la categoria Sots-19 masculina. Després d’avançar rondes amb un joc sòlid, van enfrontar-se a la parella formada per Segarra-Boudier a la gran final. Una última instància que era emocionant i igualada a parts iguals, però que va desequilibrar-se amb l’empat a 20, quan la parella aspirant va haver de retirar-se per lesió.

D’altra banda, en la categoria Sots-19 femenina, vuit parelles es trobaven cara a cara per tal de sortir-ne campiones. Després d’un llarg matí de competició, només les parelles Friogola-Baculea i Fincias-Brugarolas van poder ser-hi a la gran final, on hi va haver un equip dominador sobre la sorra. El tàndem format per Fincias-Brugarolas no va tenir pietat de les seves rivals i va posar en el marcador un 21-4 que les proclamava campiones de la primera prova de la Lliga d’Hivern.

Tancaven la competició les categories sots-15 masculina i femenina. En el bàndol femení, la parella Bell-Morales s’imposava al tàndem format per Coll-Ríos per 21-14 i s’enduia així el títol de campiones. D’altra banda, en el bàndol masculí, Bermúdez-Notario eren superiors a Capdevila-Martínez i es feien amb el títol de campions de la Lliga d’Hivern després de posar el 15-21 en el marcador.