Corbo-Roxlo i García-Martínez, vencedors de la 2a Prova Svatour Campionat de Catalunya

La platja del Varador de Mataró va acollir al llarg del cap de setmana la segona de les proves del Svatour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2, amb triomf per a les parelles Corbo-Roxlo, en masculí, i García-Martínez, en femení.

En categoria masculina el triomf va correspondre a la parella formada per Feder Corbo i Bruno Roxlo, els quals van derrotar per un doble 21-19 als experimentats Lluis Badosa i Jordi Roca. La tercera plaça de la prova va correspondre a Gerard Aguilà i Albert Gumà.

Pel que fa a la categoria femenina, victòria per Marta García i Carla Martínez, que en la final del torneig van vèncer per 21-13 i 21-19 a les campiones de la prova inaugural del Circuit Català 2015 a Barcelona, Kadri Puri-Erika Kliokmanaite. Al tercer calaix del podi van pujar les jugadores del CV Premià de Dalt, Elena Biosca-Raquel Brun.

A l’entrega de premis van assistir el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Pere Galbany, i les directives de la Federació Catalana de Voleibol, Mar Arranz i Maite Meca, en un Circuit Català que tindrà com a propera aturada aquest mateix cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top