Convocatòria i entrenaments previs Campionat d’Espanya seleccions autonòmiques

Del 2 al 6 de juliol es disputarà a Valladolid el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, i les quatre selecciones catalanes ja estan preparades per a viatjar a la capital castellana.

Els seleccionadors de les quatre seleccions catalanes han fet públic el llistat de jugadors i jugadores que disputaran l’estatal de seleccions. Les seleccions infantil femenina i cadet femenina ja coneixen el nom de les dotze integrants de la plantilla que viatjarà fins a Valladolid, mentre que els seleccionadors de la infantil masculina i cadet masculina treballaran al llarg de la setmana vinent en els entrenaments previs de preparació pel CESA abans de decidir qui seran els dotze jugadors que competiran per Catalunya en aquestes dues categories.

Tot seguit adjuntem els entrenaments de les quatre seleccions per a la propera setmana, així com el llistat de jugadors/es que estan convocats per assistir-hi a aquests entrenaments. Uns entrenaments proposats pels seleccionadors, i tenen una obligatorietat relativa a la disponibilitat de jugadors/es, pregant la comunicació a aquesta federació en cas d’absència a alguna de les sessions d’entrenament.

Donat que els entrenaments diaris són en doble sessió, els dinars de cadascun dels dies d’entrenament aniran a càrrec de cada jugador/a, bé amb dinar de casa, o bé amb el servei de restaurant a un preu de 6€ que disposa la Residència Joaquim Blume.

Preguem comuniqueu als seleccionadors la utilització del servei de menjador per tal de poder fer una previsió a la Residència Blume.

Convocatòria Entrenaments Previs

Programa d’entrenaments previs SSCC

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top