Confirmats els Seleccionadors Catalans de Vòlei Platja

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, un cop avaluats tots els perfils d’entrenadors que han arribat a la gerència esportiva de l’organisme català, ha nomenat a Cornad Rovira i Ferran Espriu com a seleccionadors catalans de Vòlei platja, femení i masculí respectivament. A més, Rovira contarà amb Nadia Molino com a entrenadora assistent, mentre que Espriu estarà acompanyat de Pau Vives.

Els entrenadors dirigiran les seleccions, des de categoria infantil fins a sub-21, que participaran als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputaran a principis de setembre. Els campionats s’havien de celebrar la primera setmana d’agost però la Real Federación Española de Voleibol, amb l’autorització del Consejo Superior de Deportes i donada l’actual situació de pandèmia COVID-19, ha decidit aplaçar-los. Aquests es realitzaran de l’1 al 5 de setembre sempre que les condicions sanitàries siguin favorables.

Conrad Rovira havia estat entrenador del club Beach Sports Catalunya i des del 2019 és entrenador de la Federació Catalana de Voleibol al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, on també realitza les funcions de coordinador de l’espai. Càrrec que comporta implícit ser seleccionador català, una tasca que ja havia realitzat, en categoria masculina, el 2014 i el 2017. Com a jugador, ha participat en diferents Campionats d’Espanya de Vòlei Platja i va formar part, el 2012 i el 2013, del Programa de Tecnificació de Vòlei Platja de la RFEVB a Alacant. A més, va ser campió Catalunya de Vòlei Platja l’any 2018.

Ferran Espriu és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Actualment és entrenador de l’equip cadet de l’Associació Voley Platja Calella i també del cadet masculí i sots 21 masculí al Club Volei Platja Arenys de Mar. A més, també té experiència a vòlei pista en aquests dos clubs. Com a jugador de vòlei platja format part de la selecció catalana al 2009 i al 2011 i també va participar amb la Universitat d’Alacant al Campionat d’Europa de Vòlei Platja al 2013.

Nadia Molino és actualment entrenadora a l’AVA Vòlei Platja tant d’equips amateurs com de jugadors professionals. Tasques que també havia desenvolupat anteriorment del club Beach Sports Catalunya. Molino té el títol de Nivell II d’entrenadora de vòlei platja, el curs d’extensió universitària i perfeccionament en nutrició esportiva, i el títol de tècnic superior en Activitats Físiques i Esportives. Com a jugadora, ha format part, de manera professional, del club Vòlei Grau Castelló i és una habitual del Vichy Catalan Volei Tour.

Per últim, Pau Vives. Actualment és entrenador de vòlei platja al Beach Sports Catalunya, club amb el que va assolir el Campionat de Catalunya Infantil l’any 2020. També és àrbitre del col·legi català. Com a jugador ha participat als Campionats d’Espanya d’aquesta modalitat en categoria sub – 21 i també al 2017 com a membre de les Seleccions Catalanes. A pista, Vives va formar part del grup d’alt rendiment GET Blume i també ha format part de la plantilla del FC Barcelona.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top