COMUNICAT AJORNAMENT PROPERA JORNADA

A totes les entitats,

 

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), a causa de la incertesa que hi ha en l’actual situació causada per la COVID-19, ha decidit ajornar totes les seves competicions del proper cap de setmana, 31 d’octubre i 1 de novembre de 2020.

 

La voluntat de la federació era reiniciar les competicions aquest cap de setmana, després l’aturada de 15 dies que s’ha fet seguint les indicacions de les autoritats competents en la matèria i després d’haver proposat reestructuracions de calendaris per adaptar-los a la nova data d’inici. En aquest sentit, la FCVB ha participat de totes les reunions i actes proposats per les autoritats competents per reclamar l’activació de les competicions, així com allargar l’horari del ‘toc de queda’ establert pel Govern per tal de poder realitzar els entrenaments que es veuen afectat per la restricció d’horaris.

 

Arribats a aquest punt, davant la falta d’informació per part de les autoritats competents a dia d’avui, tenint en compte l’augment de casos positius arreu del territori, i la incertesa que tot plegat està provocant en els clubs, els equips i els jugadores i jugadores de voleibol, la Federació Catalana de Voleibol es veu en l’obligació d’ajornar la propera jornada, traslladant la represa de les competicions al cap de setmana del 7 i 8 de novembre.

 

Aquesta mesura, presa amb la responsabilitat que la situació actual requereix, té per objectiu vetllar per la salut de tots els nostres entrenadors, jugadors, jugadores, àrbitres i persones vinculades al voleibol català. Per aquest motiu, i perquè aquesta mesura no afecta als entrenaments ni a les competicions d’àmbit estatal i internacional, volem recordar que s’ha de seguir sent molt estricte amb les mesures de seguretat sanitària, igual que s’està fent fins ara. Només d’aquesta manera podrem tornar a gaudir ben aviat de les competicions.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top