Compte enrere per a l’inici del Campionat de Catalunya de seleccions provincials 2016

Valldoreix serà testimoni aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials 2016, torneig que escalfa motors per al seu inici. Moltes de les seleccions provincials ja van mantenir la primera presa de contacte amb els seus companys i companyes de selecció per aquest campionat amb sessions d’entrenament dutes a terme al llarg de la setmana passada, cas per exemple dels sis equips infantils femenins. Avui dimarts 29 de desembre torna l’activitat d’entrenaments amb una sessió per part de la selecció infantil masculina Barcelona Podoactiva, arribant demà entre matí i tarda el gruix d’últimes sessions per part de la majoria de combinats infantils i cadets femenins.

El Campionat de Catalunya de  Seleccions Provincials 2016 incorpora enguany noves nomenclatures per als equips que hi prendran part. Aprofitant els convenis establerts per la Federació Catalana de Voleibol amb els diferents espònsors am qui té acords de patrocini, els equips que hi participaran al campionat ho faran sota el nom d’un dels espònsors. Així ens trobem que els quatre conjunts de la província de Lleida ho faran amb el nom de Lleida-Equipsport.cat, l’equip infantil femení de Girona sota les sigles de Score Tech, mentre que els dos equips cadets competiran sota el nom de Girona Wilson. Els combinats tarragonins femenins competiran amb el nom de Tarragona Fupar, mentre que els equips masculins com Tarragona Score Tech. Per la seva banda, els equips de Barcelona tindran a Reprosa, Podoactiva, Score Tech i Esteban com a partners oficials en aquest campionat.

Recordem, que l’ens federatiu català emmarca aquesta activitat dins el pla de desenvolupament del voleibol provincial i de l’objectiu de la FCVb d’expandir-se, difondre i promocionar el nostre esport arreu del territori. Amb aquesta fórmula, es manté una activitat que ja existia dècades enrere i que es va recuperar l’any passat, i que permetrà visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció per enfortir la creació de nous clubs.

L’activitat del cap de setmana arrencarà dissabte amb la competició cadet de protagonista, mentre que diumenge serà torn de la celebració del torneig infantil, amb els més petits de protagonistes per tal de poder gaudir del millor voleibol català de formació.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top