Comença la lluita pels bitllets al Campionat d´Espanya

Amb l’inici de les segones fases dels Campionats de Catalunya comença també la lluita per aconseguir els bitllets disponibles per anar als Campionats d’Espanya de les diferents categories. Com a novetat d’aquest any, la Real Federación Espanyola de Voleibol ha incrementat els Campionats d’Espanya femenins a 32 places, el que pot suposar l’accés de més equips catalans a aquesta competició.

Va ser a la última Assemblea General de la RFEVB quan es va ratificar la proposta de la Comissió Delegada d’ampliar els Campionats d’Espanya femenins de 24 a 32 places. Així, les primeres 24 seran designades pels campions i subcampions de cada Comunitat Autònoma, com fins ara; i les 8 restants s’adjudicaran per quota en número de llicències federatives de la comunitat. Catalunya, per tant, sent una de les comunitats amb més federats obtindria, molt segurament, alguna plaça més, assegurant la participació d’un mínim de dos equips catalans als Campionats d’Espanya femenins.

La primera plaça catalana s’adjudicarà a aquells equips que quedin campions de la Fase Final de la categoria, mentre la segona, la ocuparia el guanyador de la primera part de la fase campionat. El Campió de Catalunya, enguany, serà aquell equip que es proclami campió un cop finalitzades les 14 jornades de la lliga en fase campionat.

Les millors classificacions en campionats d’Espanya la passada temporada van ser en categoria juvenil amb una segona posició del DSV CV Sant Cugat en categoria femenina i un títol de campions d’Espanya que van guanyar els jugadors del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top