Clausurada la segona edició del Campus IniVòlei 2015

Divendres passat va tenir lloc la clausura de la segona edició d’enguany del Campus IniVòlei 2015 que s’ha dut a terme al llarg de la setmana de Sant Joan a les instal·lacions de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat amb la participació de 22 nois i noies d’arreu de Catalunya que van gaudir del primeres etapes de formació com a jugador en el nostre esport.

Durant els quatre dies en que es va realitzar el Campus, els participants van poder gaudir de vuit sessions d’iniciació al voleibol, sota el mètode d’aprenentatge i evolució de l’IniVòlei que utilitza la Federació Catalana de Voleibol. En aquestes sessions els nois i noies van poder veure els gestos tècnics bàsics en la iniciació al voleibol, aplicats sempre al joc reduït i la competició.

Des de l’1 contra 1, fins al 4 contra 4, els participants van poder observar la importància del joc en equip, la comunicació, coordinació i tècnica individual i col·lectiva. La setmana va completar-se amb jocs, vídeos i activitats fora de la pista per omplir una setmana de somriures i voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top