Cinquena plaça final per a les noies al Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja

Un mal partit en el debut del Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja va condicionar tot el primer dia de competició a la selecció catalana femenina. Les noies dirigides pel seleccionador Dani Antolín van perdre en Segona Ronda en el tie-break d’un mal partit davant Castella La Manxa, condemnant a la selecció tricampiona d’Espanya a lluitar des del quadre de perdedors per arribar a la lluita per a les medalles.

L’equip format per Clara Barceló, Marina Balasch i Sara Bisbe va tenir que afrontar al llarg de tot el dissabte una jornada maratoniana de partits fins arribar a l’últim partit decisiu pel passi a semifinals del campionat. Les jugadores catalanes van disputar fins a sis partits en la primera jornada de competició, derrotant des del quadre de perdedors, i millorant a cada partit que disputaven, a Ceuta, Murcia, Cantabria i Galicia, abans d’enfrontar-se en el transcendental duel per una plaça a semifinals contra Andalusia, finalment subcampiona del torneig en caure en la final davant Canàries.

La selecció catalana femenina va dur a terme un torneig de menys a més, amb la sensació de que amb un dia més de competició podrien haver estat de nou competint pel títol de campiones d’Espanya, repte que s’intentarà assolir de nou en properes edicions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top