Cinc jugadores catalanes convocades amb la selecció espanyola sub16

Un total de cinc jugadores catalanes han estat convocades per la selecció espanyola de menors per participar en diferents activitats durant les vacances de Nadal i finalitzar la convocatòria participant al torneig WEVZA que s’està disputant aquests dies a Portugal. 

Les joves jugadores estan concentrades des del passat 26 de desembre, quan es van trobar a Palència, on han estat entrenant fins al 3 de gener. Del 3 al 6 de gener han disputat a Viana de Costelo, Portugal, un bilateral amistós amb la selecció portuguesa. Mentre que del 7 al 11 de gener disputen el torneig WEVZA classificatori pel Campionat d’Europa sub 17 femení. 

Ahir van disputar el primer partit del WEVZA amb Holanda, on només van aconseguir endur-se un set. Aquesta tarda, a les 19 hores disputen el segon partit amb la selecció portuguesa, a qui ja va guanyar en el bilateral amistós, i demà tancaran la competició disputant l’últim partit de nou contra Holanda. A l’altra grup hi ha les seleccions de Bèlgica, França, Alemanya i Itàlia. 

Les cinc jugadores convocades per participar en aquesta concentració han estat Zoi Mavrommatis, Júlia Múñoz i Íngrid Portela, del DSV CV Sant Cugat; Marta Cano del CV Rubí; Lucía Herrera del CV Sant Boi, que ha quedat fora de les 12 jugadores convocades pel WEVZA. Totes elles, però, formen part del programa de tecnificació català GET Blume, sota les ordres de Miguel Fuente. 

També concentrades amb la selecció espanyola durant aquestes festes de Nadal, del 2 al 7 de gener, han estat les jugadores Alejandra Hurtado i Elia Rodríguez, del Barça CVB i el DSV CV Sant Cugat, que s’han trobat amb les seves companyes que formen part de la concertació permanent Carla Jiménez i Ariadna Priante.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top