Cinc equips de Primera Nacional es disputen l’accés a la fase d’ascens a Superlliga 2 femenina

Barça CVB U19, CV Vall d’Hebron, CN Sabadell, IBSA CV CCO 7 Palmas i DSV CV Sant Cugat, són els cinc equips del grup B de Primera Nacional que, a falta de dues jornades per finalitzar la lliga, tenen possibilitats de quedar entre els dos primers i accedir a la fase d’ascens a Superlliga 2, que es disputarà el cap de setmana del 26 i 27 d’abril.

Les blaugrana, amb un equip molt jove, lideren actualment la classificació amb 51 punts, amb 17 victòries i 4 derrotes, però ja han disputat 21 partits, pel que només els queden 3 punts que jugaran davant el CV Zaragoza Artemisa, últim classificat que tan sols ha aconseguit guanyar un set en tota la temporada. Així, segons pronòstic, les jugadores del Barça finalitzaran la lliga amb 54 punts, que en funció dels altres resultats els podria permetre accedir a la fase d’ascens. Ara bé, el CV Vall d’Hebron les pot superar i el CN Sabadell igualar.

En segona posició a la taula hi ha actualment el CV Vall d’Hebron que acumula 48 punts però que només ha jugat 19 partits, pel que encara li queden disputar 9 punts. L’equip, entrenat per David López, amb 17 victòries i dues derrotes, va ser el campió del grup B la temporada passada. Aquesta temporada podria repetir fita si guanya els punts necessaris en el partits que encara ha de disputar amb el CV Sant Boi, setè; el CV Premià de Dalt Maresme, penúltim; i amb l’IBSA CV CCO 7 Palmas, quart.

També amb 48 punts a la classificació hi ha el CN Sabadell, que ha disputat 20 jornades i suma 16 victòries i quatre derrotes. La temporada passada les de Sabadell, que en aquell moment entrenava Hugo Gotuzzo, van finalitzar la temporada en una meritòria segona posició. Aquest any, André Collin podria repetir o fins i tot millorar resultat en funció dels resultats que sumi l’equip a les dues jornades que queden en joc. Els rivals de les de Sabadell seran l’Alzamora 2000, vuitenes classificades, i el DSV CV Sant Cugat, cinquenes.

En quarta i cinquena posició trobem a l’IBSA CV CCO 7 Palmas i al DSV CV Sant Cugat, respectivament, que acumulen 43 punts i tenen dos partits per davant. Si bé és cert que no podrien acabar en primera posició, no és del tot impossible que finalitzin en segona posició, tot i que depenen dels altres resultats. Les canàries tenen partits amb el CH Bordils i amb el CV Vall d’Hebron. D’altra banda les santcugatenques jugaran els dos últims partits amb el CV Sant Boi i el CN Sabadell, un rival directe per les places d’accés a Superlliga 2.

Pel que fa a les places de descens, una d’elles ja està adjudicada al CV Zaragoza Artemisa, que només ha aconseguit vèncer un set en tota la temporada. L’altre equip que tornarà a categoria regional encara està per decidir entre el Premià de Dalt Maresme, el CATEC Volei Molins, el Monjos Pansalud Vitality i l’Alzamora 2000. Tots tenen entre 14 i 17 punts, pel que les dues jornades que queden per davant, amb sis punts en joc, seran decisives.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top