Chris McGown inicia els clínics per entrenadors del 2021

El proper diumenge 2 de maig (tarda) la FCVb organitza un CLINIC online en relació a la Col·legiatura d’Entrenadors/es. Chris McGown, Co-Fundador de GOLD MEDAL SQUARE i Entrenador USA especialitzat en Aprenentatge Motor, serà el ponent d’aquesta activitat.

Chris ha seguit els passos del seu pare, el conegut entrenador i especialista en aprenentatge motor Carl McGown, i ens oferirà una presentació sobre com aplicar-ho en el nostre entrenament. Durant les xarrades ONLINE de l’inici del confinament organitzades per aquesta FCVb ja vam poder escoltar a l’entrenador americà parlant d’aquest tema.

L’activitat es podrà seguir a través del canal de YOUTUBE de la Federació Catalana de Voleibol (https://www.youtube.com/Voleicatala), on es farà una primera part d’exposició per part del ponent i una segona de debat amb resolució de dubtes i preguntes.

Aquest clínic estarà a disposició (mitjançant la plataforma de formació MOODLE) de tots/es els entrenadors/es col·legiats una vegada finalitzi l’exposició per tal de poder validar la formació a través de la resolució d’un qüestionari de preguntes relacionades amb el contingut del vídeo.

Us recordem que, segons la normativa vigent de competició, la participació dels entrenadors/es a les formacions que ofereix la Federació Catalana de Voleibol garanteix la possibilitat de poder exercir com a entrenadors/es en equips de primera divisió per a la següent temporada a aquells que tinguin feta la formació corresponent.

Finalment, us informem de les properes formacions que estan previstes fins a finals de juny:

– Xavi Peña, (30 maig). Profesor UVic-UCC + Director del CEEAF. Asesor de equipos y deportistas de alto rendimiento deportivo.

– Luca Cristofani. Entrenador Acqua & Sapone Roma Volley Club A2 ITA (27 juny)

– Marcelo Méndez, Entrenador Sada Cruzeiro de la Superliga Brasilera Masculina i Seleccionador Argentina Masculí

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top