Celebrat el primer clínic de la temporada a càrrec de Pascual Saurin

La temporada de formació a la Federació Catalana de Voleibol va tenir la seva obertura ahir diumenge amb la realització del primer clínic a càrrec del seleccionador absolut femení, Pascual Saurin.

Amb una bona presència d’assistents, l’activitat es va dividir en dos blocs. La primera part del clínic es va realitzar, en col·laboració amb el Club Voleibol Sant Cugat, al Pavelló Municipal PAV3 de Sant Cugat del Vallès, i en el marc immillorable de la dotzena edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat ‘Miquel Martínez’. En la ponència del seleccionador absolut femení per obrir el clínic es va parlar del bloqueig, la tècnica de base i l’estratègia, per tancar el primer bloc de l’activitat de formació amb una interessant xerrada col·loqui entre ponent i assistents, molt amena i amb força participació dels assistents, en la que van sorgir temes interessants sobre la perspectiva del voleibol actual a Catalunya i la resta de l’estat i idees de futur per a la millora del nostre esport.

La segona part del clínic va ser de caràcter pràctic, a les instal·lacions de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat i amb la participació del grup femení ARC Voleibol, les quals van realitzar exercicis pràctics de treball a segona línea; recepció i defensa, sota les ordres de Pascual Saurin, novament amb una bona assistència i participació dels inscrits a aquesta gran primera activitat de formació dirigida als entrenadors catalans de voleibol.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top