Celebrada l’Assemblea General Ordinària 2015 a Esplugues de Llobregat

En el marc immillorable del Campionat d’Espanya cadet femení,  es va celebrar dissabte l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol al CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat. L’ens federatiu va aplegar els clubs catalans per a fer balanç de l’exercici 2014 així com d’aquest 2015 i decidir-ne les línies bàsiques per on avançarà el voleibol català les properes temporades.

Com a les darreres assemblees federatives  l’afluència de clubs catalans va ser força elevada i amb gran participació d’aquests a les decisions a debatre en l’apartat esportiu.

En l’informe de presidència, Maribel Zamora, va valorar molt positivament la situació actual del voleibol català i el creixement continu dels clubs temporada rere temporada. En el seu informe va valorar positivament la gran quantitat d’activitat que va dur a terme l’ens federatiu català al llarg de tot el 2014. En la seva intervenció, la presidenta de la FCVb també va exposar davant els presents l’acord amb la RFEVB per tal de poder dur a terme per la propera temporada un grup català de Primera Nacional masculina i femenina, convidant als interessats en participar-hi a posar-se en contacte amb aquesta federació i així poder completar els dos grups amb representants catalans i copar la tercera categoria del voleibol estatal d’equips del nostre territori.

En l’apartat econòmic destaca un any més el suport unànime de l’Assemblea en la gestió feta per part de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, rebent per part dels clubs presents un recolzament inqüestionable.

La part esportiva no sofrirà grans canvis respecte a aquesta recentment finalitzada temporada 2014/15, destacant-ne la inclusió des de la temporada vinent del fet de cadascun dels jugadors/es dels equips infantils i de les últimes categories cadet i juvenil  inscrits en acta hauran de disputar almenys un set en cadascun dels partits, així com el canvi de sistema de puntuació en aquestes categories, que passa de l’habitual fins ara, al de 2 punts, en cas de victòria, i 1 un punt, en cas de derrota.

Entre les propostes presentades per l’Àrea Tècnica de la Federació Catalana de Voleibol , i recolzades pels assistents a l’Assemblea General, hi destaquen també les dirigides a la formació dels entrenadors i entrenadores catalans amb la intenció de que aquests segueixen amb la seva formació didàctica i pedagògica per a un creixement continu del nostre esport arreu del territori. La presidenta de la Federació, Maribel Zamora, va destacar el projecte de desenvolupament del Comitè Tècnic d’Entrenadors/es, el qual veurà aquest estiu les directrius bàsiques pel seu funcionament a partir del mes de setembre. En aquest òrgan es proposaran les diferents activitats pels entrenadors/es, així com s’espera que sigui una bona eina d’assessorament pels diferents estaments de la Federació.

L’Assemblea General Ordinària d’aquest 2015 va finalitzar amb la presidenta de l’ens federatiu català demanant als assemblearis diverses autoritzacions per engegar nous projectes, així com per a que des de presidència es puguin dur a terme canvis puntuals en normativa per tal d’una millor gestió del voleibol català.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top