Celebrada a Granollers l’Assemblea General Ordinària

El Palau d’Esports de Granollers va ser escenari dissabte de l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Voleibol. Aprofitant el marc immillorable de la Lliga Europea femenina l’ens federatiu català va voler aplegar els clubs catalans per a fer balanç de l’exercici d’aquest 2012 i decidir-ne les línies bàsiques per on avançarà el voleibol català la propera temporada 2012/13.

Com a les darreres assemblees federatives  l’afluència de clubs catalans va ser força elevada i amb gran participació d’aquests a les decisions a debatre en l’apartat esportiu.

Una Assemblea General que va comptar amb la presència del president de la RFEVB, Agustín Martín Santos, present al llarg del cap de setmana en la Lliga Europea realitzada a la capital vallesana, i que va voler acompanyar en aquesta cita assembleària a un dels seus millors socis com ho és la Federació Catalana de Voleibol. Els clubs catalans presents van aprovar per unanimitat el tancament de la gestió de l’exercici anterior, així com la gestió federativa en termes generals i que va ser agraïda un any més per la presidenta de l’ens federatiu, Maribel Zamora.

La part esportiva no sofrirà grans canvis respecte a aquesta recentment finalitzada temporada 2011/12. En categoria sènior tot continuarà igual que aquesta darrera campanya, mentre que en categories de menors s’incorpora una Fase Permanència/Ascens una vegada finalitzada la lliga regular entre els equips de Primera Divisió i Segona Divisió en categoria juvenil i cadet, apujant d’aquesta manera el nivell competitiu al llarg de la temporada i l’emoció per la permanència o l’ascens a la Divisió d’Honor d’aquestes dues categories.

En matèria de Vòlei Platja es van aprovar les novetats per aquesta nova temporada d’estiu on la figura del club tindrà especial rellevància, així com la partida de 8.000€ per a subvencions a aquests.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top