Catalunya participa al Campionat d’Espanya sub-15 i sub-17 de vòlei platja

Les Seleccions Catalanes infantil i cadet participen des d’avui al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Vòlei Platja en edat escolar que es celebra a Ribadesella, Astúries. Joan Bagan i Daniel Antolín, seleccionadors catalans de vòlei platja, van viatjar ahir amb els jugadors seleccionats i aquest matí debuten a la competició.

Daniel Antolín, seleccionador català femení de vòlei platja, ha escollit per participar en aquest campionat a Ona Mateo, del CVB Barcelona i Ivet Herrero, parella que defensarà Catalunya al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja cadet; i a María Brun, del DSV CV Sant Cugat, i Carlota Pérez, de l’AEC Vallbona Granollers, parella de la selecció infantil. A les 10:30 del matí, les cadets, i a les 11 hores, les infantils, debutaran al campionat enfrontant-se a la selecció de Madrid. El partit de la tarda el jugaran amb la selecció d’Astúries.

D’altra banda, Joan Bagan, seleccionador català masculí de vòlei platja, ha escollit per als seus equips a Nil Camps, del CV Premià de de Dalt, i Martí Pinell, per defensar la selecció cadet masculina, i a Hugo Moret i Sergi Graupera, del Club Volei Platja Arenys, com a selecció infantil masculina. El primer partit dels conjunts masculins serà amb la selecció de Castella i Lleó, mentre que a la tarda, com les noies, jugaran el partit amb la selecció d’Astúries.

La jornada de dissabte al matí servirà per finalitzar la fase de grups. Les noies jugaran amb Castella la Manxa i els nois amb la Comunitat Valenciana. A partir d’aquí s’haurà de veure els encreuaments segons resultats. Les finals i l’entrega de premis del campionat seran diumenge sobre les 14 hores.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top